Boomkapper2Moet de schade aan een boom vastgelegd worden?  Boomkapper uit Bocholt kan u van dienst zijn! Zowel particulieren als bedrijven en gemeentediensten kunnen ons contacteren.

We geven enkele voorbeelden:

U hebt een mooie boom op uw oprit staan, maar op een dag wordt deze aangereden door een voertuig en is er schade aan de boom. U contacteert ons en wij komen tot bij u om de waarde van de boom te bepalen. Dat gebeurt aan de hand van verschillende criteria zoals de boomsoort, de standplaats, de gezondheidstoestand en levensverwachting van de boom.

Vervolgens wordt de schade aan de boom berekend die u van de verzekering kunt terugvorderen.
Tenslotte staan wij ook in voor de verzorging van de boom in kwestie.

Ook voor grootschalige projecten kunt een waardebepaling laten uitvoeren. Stel: de kerk van uw gemeente moet verbouwd worden. Boomkapper komt nog voor dat de werken begonnen zijn langs op de werf om de bomen op te meten en foto’s te trekken. Aan de hand van die informatie wordt een verslag opgesteld, waarin staat welke hoogte de kranen moeten hebben om de bomen niet te beschadigen.

Tijdens de werken zelf komen we langs om te controleren of er niet met zware machines over de boomwortels wordt gereden en om de bomen met jutten materiaal te beschermen.
Achteraf controleren we nog of de bomen schade hebben geleden. Is dat het geval? Dan wordt er een schadebepaling opgemaakt.

Voor meer informatie kunt u ons steeds contacteren!

Copyright © Boomkapper.be – website by jbworks.be