Boomkapper Bocholt - Jos Camp - Boomkapper.be

Wij dragen zorg voor uw bomen

Boomkapper staat in voor de algemene verzorging van uw bomen. We geven graag advies bij het onderhoud van uw bomen en zorgen verder voor het snoeien van bomen en frezen van boomstronken. Ook voor het klieven van hout kunt u bij ons terecht, net als het verwijderen van processierupsen.

Snoeien:

Het snoeien van een boom is meestal moeilijker dan het vellen. Juist snoeien van bomen vergt veel vakmanschap en ervaring. Afhankelijk van de boomsoort moet een boom op een bepaalde manier gesnoeid worden. Ook moet er rekening gehouden worden met het seizoen waarin gesnoeid wordt en de plaats van de boom.
Bij het snoeien hoort ook het verwijderen van dode takken en het uitlichten van (te) zware takken, zodat de boom niet kan omwaaien.

Frezen:

Voor het verwijderen van boomstronken en -wortels beschikken wij over een zeer mobiele frees. Daardoor kunnen we de kleinste plaatsen bereiken en de wortels van de boom volledig verwijderen. Voor grotere stronken beschikken we over een grote frees. Deze krachtpatser heeft een sterke 3l-dieselmotor waarmee we probleemloos tussen de 35 cm en 50 cm diepte kunnen frezen.

Klieven:

Hebt u hout laten leveren en moet dat hout nog gekliefd worden? Ook dat kunt u door Boomkapper laten doen. Indien nodig stapelen wij vervolgens het hout voor u. Ook wanneer een boom geveld is, kunnen we het hout klieven zodat u het als brandhout kunt gebruiken.

Verwijderen van de processierups:

Zoals u wellicht al weet, draagt de eiken processierups brandharen die voor vreselijke irritatie kunnen zorgen. Omdat de rupsen steeds regelmatiger in onze gebieden voorkomen, hebben wij de nodige uitrusting in huis gehaald om deze insecten te verwijderen, en dat zowel bij particulieren als voor de gemeente of bedrijven.
Voor meer informatie over de processierups kunt u een kijkje nemen op de website http://nl.wikipedia.org/wiki/Eikenprocessierups.
We willen wel benadrukken dat wij enkel instaan voor het verwijderen van de processierups, niet voor de bestrijding ervan.

Wilt u een afspraak maken voor een onderhoud van uw bomen? U kunt ons steeds per mail of telefoon bereiken!

Copyright © Boomkapper.be – website by jbworks.be